Tuesday, October 28, 2008

e-õppe koolitusprogrammi kursused

Aastal 2008 on algamas veel kolm e-õppe koolitusprogrammi kursust.

Ülevaatlik info

UUS KURSUS!
PERSONAALSED ÕPIKESKKONNAD
30. oktoober – 30. detsember 2008
100% veebipõhine kursus, kuhu on oodatud osalema õpetajad, õppejõud, haridustehnoloogid ja teised, kes huvituvad avatud lähenemisega õpikeskkondade kasutamisest õppimises ja õpetamises. Kursus tutvustab personaalse õpikeskkonna kontseptsiooni; annab osalejatele ülevaate tehnilistest vahenditest ning praktilised oskused personaalse õpikeskkonna koostamiseks ja kasutamiseks; tutvustab personaalsete õpikeskkondade kasutamise stsenaariume õppetöös.
Kursuse läbiviijad: Terje Väljataga, Kairit Tammets (Tallinna Ülikool)
Kursuse hind: 2500.-
Lisainfo: kairit@tlu.ee
Registreeru kursusele


E-KURSUSE LOOMINE ÕPIKESKKONNAS MOODLE
10. november 2008 – 05. jaanuar 2009
Osalema oodatakse kõiki õpetajaid ja õppejõude, kes soovivad tutvuda Moodle õpikeskkonna võimalustega. Kursuse eduka läbimise tulemusena omandad oskused Moodle õpikeskkonna iseseisvaks kasutamiseks enda kursuse loomisel ning õppetöö läbiviimisel. Kursusel käsitletavad teemad: Moodle õpikeskkonna üldine tutvustus, kasutajatunnuse loomine ja kursustele sisenemine, enda kursuse tellimine ning seadistamine, sobivate vahendite ning tegevuste lisamine kursusele, e-kursuse läbiviimine ja osaluse jälgimine.
Kursuse läbiviija: Triin Marandi (Tartu Ülikool)
Kursuse hind: 1200.-
Lisainfo: triin.marandi@ut.ee
Registreeru kursusele


ADOBE FLASH ALGAJATELE
21. november – 19. detsember 2008
Ühe kontaktpäevaga (21. november) veebipõhine kursus. Osalema on oodatud kõik, kes soovivad omandada teoreetilisi ning praktilisi teadmisi Flash programmist ning on huvitatud veebianimatsioonide ja interaktiivsete projektide teostamisest. Edukalt lõpetanu oskab iseseisvalt luua interaktiivseid illustratsioone, erinevaid animatsioone ja esitlusi.
Kursuse läbiviija: Martti Unt (assistent Marko Puusaar), Eesti Infotehnoloogia Kolledž
Kursuse hind: 3500.- (kui ühest õppeasutusest on 2 või rohkem osalejat, siis kehtib hinnasoodustus 15%)
Lisainfo: signe.ventsel@itcollege.ee
Registreeru kursusele


Lisainfot e-õppe koolitusprogrammi ning kursuste kohta leiate: http://www.e-uni.ee/index.php?main=163

PS! E-õppe koolitusprogrammi kursuste eduka lõpetamise järel saavad e-Kutsekooli konsortsiumisse kuuluvad õppeasutused (v.a. rakenduskõrgkoolid) taotleda tagasi 100% kursuste maksumusest VANKeR programmi raames („E-õppe arendamine kutsehariduses“).

No comments: